Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Heleen Bosch-Maneschijn

collage-heleen

Wie is Heleen Bosch-Maneschijn?

Mijn naam is Heleen Bosch-Maneschijn en ik ben in 2009 afgestudeerd als logopedist in Zwolle.

Voordat ik met de opleiding begon heb ik een keer meegelopen met een logopedist waar ik vroeger ook in behandeling was. Deze meeloopdag was zo leuk, dat ik de keuze heb gemaakt logopedie te gaan doen.

Sinds april ben ik werkzaam binnen de logopediepraktijk in Hardenberg, waar ik met veel plezier werk. Vooral het werken met kinderen maakt mij erg enthousiast. Kinderen zijn vaak erg spontaan en je ziet ze vooruitgaan. In een praktijk is het ook leuk dat je naast het behandelen van kinderen ook volwassenen behandeld. Dit maakt het werk erg afwisselend.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met volleybal en zingen. Al een aantal jaar zing ik in een Christelijke band ‘JOY’. Deze band bestaat uit elf mensen en we treden vooral op in plaatsen rond Den Ham. We beleven altijd veel gezelligheid met elkaar!

Het volleyballen doe ik bij de vereniging in Den Ham, waar ik woon. Deze sport geeft mij veel ontspanning en met het team hebben we ook altijd veel plezier.

 

Terug naar boven