Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ellen Fidder-van der Laan

collage-ellen

Wie is Ellen Fidder-van der Laan?

Ik ben Ellen. Ik ben in juli 2008 afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds oktober 2008 werk ik in Pijnacker aan de Westlaan en de Acacialaan. Daar zie ik klanten met uiteenlopende problemen. Ik vind het erg leuk om met kinderen en volwassenen te werken. Ik wil ze graag helpen met de dingen die ze moeilijk vinden. Het leukste aan werken met kinderen is dat er soms heel leuke opmerkingen komen en ze vaak heel eerlijk zijn. Ik heb mij ook gespecialiseerd in Logopedie bij Down syndroom. Dit is een leuke doelgroep om mee te werken.

Ik doe in mijn vrije tijd gezellige dingen met mijn man en dochter. Ik hou van taarten bakken. Iedere keer weer wat moeilijker om te maken, erg leuk om te doen.

In de vakanties vind ik het erg fijn om te zeilen. Lekker de wind door je haren en gaan met de boot. Heerlijk! Ik vind het ook heerlijk om op wintersportvakantie te gaan! De mooie sneeuw, het zonnetje en met een snelheid van de berg af. Ik hou erg veel van spelletjes. Dit doe ik veel met mijn familie en vrienden.

 

Terug naar boven