Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lidewey Zondag-Hardenbol

collage-lidewey

Wie is Lidewey Zondag-Hardenbol?

Hoi! Mijn naam is Lidewey Zondag-Hardenbol. Ik ben geboren en opgegroeid in Rotterdam. Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven in Hillegersberg gewoond. Hier woon ik sinds juli 2007 weer. Samen met Willem-Jan. Wij zijn 7 mei 2010 getrouwd. We hebben samen twee kindjes. Jip is geboren op 03/08/2011 en Carleyn op 03/05/2013.

Mijn hobby’s zijn lezen, sudokupuzzels maken,gezellige dingen doen met mijn vrienden en natuurlijk spelen en knuffelen met mijn kinderen. Ook winkelen met vriendinnen of mijn moeder is een grote hobby! Ik hou erg van het strand en van de bergen in Oostenrijk. Ik ga er dan ook vaak naar Oostenrijk op vakantie met onze tent of om te skiën. Mijn lievelingsdieren zijn pinguïns! Ik vind ze zo leuk, omdat ze zo leuk lopen. Ik ga dan ook erg graag naar de dierentuin om naar ze te kijken.

Ik heb een aantal jaren van mijn leven niet in Rotterdam gewoond. Op mijn 20e ben ik in Ede op kamers gaan wonen. Daarna heb ik 11 jaar in Kampen gewoond. Ik heb in eerste instantie theologie gestudeerd in Kampen. In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar de opleiding logopedie aan Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Een keuze waar ik zeker geen spijt van heb.
Ik vind het beroep logopedist enorm veelzijdig. Vooral het contact met alle leeftijdscategorieën spreekt mij erg aan. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Het contact met de ouders en leerkrachten vind ik erg belangrijk. Ik heb stage gelopen op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen in Gouda. Ik vond dit heel erg leuk! Vooral wanneer een kind aan het einde van het schooljaar erg vooruit gegaan was bij logopedie en op school, was het een groot feest.
Mijn laatste stage heb ik gelopen in Revalidatiecentrum Rijndam in Rotterdam. Ik heb hier (jong) volwassenen behandeld op de poliklinische dagbehandeling. Het waren patiënten met een neurologische stoornis. Dit was wederom een hele leuke en leerzame periode.
Op 8 december 2009 heb ik na 3,5 studeren mijn diploma gekregen! Ik werk op woensdag en donderdag op de vestiging Ganzerikplein in Schiebroek.
Wie weet komen we elkaar tegen!

Terug naar boven