Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Marjolein de Jong-Hagelstein

marjolein

Wie is Marjolein de Jong-Hagelstein?

Dag allemaal

Ik ben Marjolein, geboren in 1977 in Zwijndrecht. Gekleuterd in Dordrecht en daarna opgegroeid in Oud-Beijerland. Aan de Hogeschool Rotterdam deed ik de opleiding Logopedie; zodra ik hoorde wat logopedie inhield, was ik ervan overtuigd dat dàt het beroep voor mij was. Ik heb ervan genoten die 4 jaren.

In 1998 behaalde ik mijn diploma, ben gaan samenwonen met Arnoud in Rotterdam en ben Psychologie gaan studeren in Leiden. Ook dat vond ik super interessant. Vooraf had ik al een afstudeerrichting gekozen: alles dicht bij de logopedie, zodat ik mijn kennis kon verbreden en verdiepen. Pas tijdens mijn stage op de afdeling Neuropsychologie in het LUMC kreeg ik het gevoel ook wel dit werk te willen doen.

Zover is het echter niet gekomen. Na het behalen van mijn bul ben ik in 2003 gestart in een logopediepraktijk. Na 2 jaar werd ik gevraagd een onderzoek te coördineren in het Erasmus MC; daar ben ik op 28 oktober 2011 op gepromoveerd. Deze uitdagende onderzoeksbaan heb ik vanaf maart 2012 gecombineerd met het werken als all-round logopedist bij Logopedisch Spectrum. Vanaf oktober 2013 werkte ik op maandag in Poortugaal en op dinsdag, donderdag en vrijdag in Rhoon. Per januari 2014 is Rhoon-Portland helemaal mijn plek.

Heerlijk om weer met kinderen te werken en naast de taal ook met articulatie, lezen en spellen bezig te zijn. Thuis (sinds 2005 weer terug in Oud-Beijerland) geniet ik enorm van mijn dochter Dominique, die in 2007 is geboren en van Fabienne, geboren op 2 december 2012! Ik turn al heel mijn leven, heb vroeger altijd muziek gespeeld (piano) en hou van uit eten en naar de film gaan.

 

Terug naar boven