Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Marlene Hermus

collage-marlene

Wie is Marlene Hermus?

Toen ik op het VWO een beroepskeuzetest deed kwam daar het advies logopedie uit.
Nooit aan gedacht, maar toen ik mij in het vak logopedie ging verdiepen werd ik
meteen enthousiast! In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam.

Daarna heb ik op scholen voor speciaal (basis)onderwijs gewerkt en in een logopediepraktijk.
Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Logopedisch Spectrum Nederland. Omdat ik al zo lang bij LSN werk heb ik mee kunnen groeien met de organisatie. Naast (preverbaal) logopedist, ben ik nu ook coördinator kennis & kwaliteit. In deze functie kan ik mijn logopedische kennis gebruiken om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit binnen het Logopedisch Spectrum. Ik vind het heel leuk en boeiend om op deze manier met het vak bezig te zijn en me te verdiepen in bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkelingen op behandelgebied. Ik geef interne scholingen, coach collega’s, ontwikkel protocollen, geef voorlichting, enzovoorts. Als logopedist behandel ik vooral kinderen met Down Syndroom en eet- en drinkproblemen.

Thuis geniet ik, samen met mijn man Edwin, volop van onze dochters Bente en Rifka. Het is geweldig om nu bij mijn eigen kinderen te zien hoe de ontwikkeling van eten, drinken en communicatie verloopt. Daarnaast lees ik graag een boek of tijdschrift of ga ik lekker winkelen.

Terug naar boven