Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rineke van Elzingen

Wie is Rineke van Elzingen?

Hoi,

Ik ben Rineke, sinds ons trouwen in april 2016 woon ik samen met mijn man Rick in Ridderkerk. In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Rotterdan. Na mijn stage bij Logopedisch Spectrum Nederland ben ik blijven plakken en ben ik aan de slag gegaan als logopedist op de locaties ‘De Wilgenstam’ in Schiebroek en ‘Bergse Bos’ in Hillegersberg.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? De verschillende mensen die ik tegenkom! Iedereen is anders en iedereen heeft weer zijn eigen ding wat belangrijk is in de ontwikkeling. Ik vind het een hele toffe uitdaging om juist dat ene, samen met de cliënt, te vinden die helpt bij zijn/haar ontwikkeling!

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en kijk ik graag een leuke film of serie. Verder ben ik verzot op het strand en het bos en vind ik het heerlijk om samen met Rick te reizen. Zou dat te maken hebben met mijn roots die in Oekraïne liggen? Elk jaar proberen we in ieder geval één keer daarheen te gaan om familie te bezoeken. Gelukkig spreek ik ook Russisch en kan ik gewoon met hen praten.

Dat was ik, en wie ben jij? Wie weet tot ziens in de praktijk!

Terug naar boven