Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vacature Rotterdam-Zuid

Hallo (bijna) logopedisten!

Mijn naam is Jessica van Assche.

Jessica Na mijn derdejaars stage bij Logopedisch Spectrum Nederland te hebben gelopen, ben ik sinds mijn afstuderen in augustus 2016 met veel plezier werkzaam als logopedist bij Logopedisch Spectrum Nederland.

Ik werk vier dagen op locatie Pniël in Rotterdam Zuid. Onlangs heb ik echter besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan in het buitenland. Daarom ben ik op zoek naar een logopedist of twee logopedisten die mij willen vervangen. De startdatum en het aantal dagen zijn bespreekbaar. Je kunt ook een combinatie maken met werken op een andere locatie als je dat leuk vindt.

Samen met je logopedist vriendin op een plek werken? Dat kan!

De werkplek

Mijn werkplek is op locatie Pniël in Rotterdam Zuid, dit is een reguliere basisschool. Hier hebben wij twee logopediekamers (naast elkaar!), waardoor je veel kunt samenwerken en overleggen met elkaar.

Dus wil je samenwerken met een bevriend logopedist, dan is dit je kans!

Op de school zijn de lijnen kort. Ik vind dit zelf heel prettig want ik loop makkelijk bij iedereen naar binnen.

De dagen zijn goed gevuld met cliënten. De behandelkamers zijn volledig ingericht en ik heb alles binnen handbereik.

Welke hulpvragen behandel ik als logopedist?

Ik behandel kinderen met hulpvragen op het gebied van de taalontwikkeling, meertaligheid, verstaanbaarheid/articulatie, OMFT, fonologische vaardigheden en lezen/spellen. Ik werk met kinderen uit diverse culturen. De kinderen die ik behandel hebben regelmatig bijkomende problematiek door gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.

Hoe bereiden we je voor op deze leuke baan?

Al voor je eerste werkdag krijg je interne scholingsdagen (vakinhoudelijk en praktisch) zodat je goed voorbereid aan de slag kan.

Ook helpen we je je weg te vinden als logopedist binnen en ook buiten de organisatie.

Spreekt bovenstaande je aan?

Dan kun je met mij contact opnemen, zodat ik je vragen kan beantwoorden en je nog meer kan vertellen over deze leuke baan en het werken binnen een school.

Je kunt me bereiken op telefoonnummer: 06-81839080.

Je CV en motivatiebrief mag je sturen naar Mariska Rengelink, teamleider regio west: [email protected]

Ook kun je bij haar terecht voor aanvullende informatie over werken bij Logopedisch Spectrum Nederland.

Haar telefoonnummer is: 06-39011360.

Terug naar boven