Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vacatures

Logopedie is leuk!

Dat vind jij natuurlijk ook. Wij zijn er van overtuigd dat tijd die je met plezier doorbrengt goed voor je is. We leggen de lat hoog, maar vergeten niet lekker te ontspannen en samen plezier te maken. Deze balans geeft ons een enorme boost.
Scherp, vernieuwend en dienstverlenend is wat en wie we zijn, dit moet ook in jouw DNA zitten. En het is ook geen geheim dat we gaan voor ZICHTBAARHEID!

Word jij onze nieuwe collega?

We hebben ruimte voor nieuwe collega logopedisten in verschillende settings (cluster 4 onderwijs, regulier onderwijs, gezondheidscentra en praktijken) en plaatsen. Je kunt op 1 plek werken, maar ook werken op verschillende plekken is mogelijk.

De locaties Pijnacker, Rhoon en Rotterdam zijn uitgelicht omdat wij jullie graag laten zien hoe wij bij Logopedisch Spectrum Nederland werken.

We kunnen je nog veel meer vertellen over werken bij Logopedisch Spectrum Nederland, maar laten je het liever zien in onze beeldvacature.

Reageren?

Stuur dan je motivatie en CV naar [email protected].
Voor vragen over de vacatures kun je contact opnemen met:

Op zoek naar een stage? Bekijk ons stage-aanbod met 200 euro stagevergoeding!

Terug naar boven